KONUM

KATEGORİLER
3523

FORCE HAİR

Firma Yetkilisi
: Görkem Uz
Cep No
: Belirtilmemiş
Telefon No
Fax No
: Belirtilmemiş
İnternet Sitesi
Ekleme Tarihi
: 9 Şubat 2022
Kategorisi
Alt Kategorisi
İl
İlçe
Mahalle
Posta Kodu
: 34145
Adres
: Limon Çiçeği Sk, No:1
Firma Hakkında
: Transplant de barbă

Transplantul de barbă este operația aplicată pentru a asigura refacerea bărbilor care au fost călcate din mai multe motive. Această metodă, care este în general preferată de bărbații în vârstă, poate fi aplicată și persoanelor care au fost expuse la privarea de barbă numită Koselik.

Desigur, ca în cazul oricărei proceduri, transplantul de barbă are multe beneficii și riscuri. Situația de risc apare în etapa post-procedură, când îngrijirea personală nu este bine efectuată. În afară de aceasta, nu există absolut nicio situație de risc gravă.

Există unele greșeli despre care cei care vor să facă un transplant de barbă știu că sunt și adevărate. Va fi posibil să enumerați lucrurile pe care persoanele care vor avea transplant ar trebui să le cunoască înainte de a merge la procedură, după cum urmează;

• Cel mai important motiv pentru pierderea barbii sunt de obicei modificările hormonale. Dar, uneori, problemele traumatice pot duce și la vărsare. Oricare ar fi motivul, nu trebuie uitat că există o afectare a pielii.

În cazurile în care există leziuni ale pielii, va trebui să se efectueze și strângerea bărbii.

Cea mai utilizată metodă în transplantul de barbă este tehnica FUE. Pe lângă faptul că este simplă în ceea ce privește aplicarea, această tehnică oferă și avantaje în ceea ce privește procesul de vindecare. Cu tehnica FUE, este pre-canalizat și pregătit pentru transplantul rădăcinii de barbă pe fruntea transplantului.

Astfel, prin efectuarea unei evaluări prealabile, este posibilă finalizarea procesului de plantare cu etape mult mai sănătoase.

După procesul de transplant de barbă, este esențial să aveți grijă așa cum este specificat de experți. Barba incep sa creasca in 2 sau 3 luni de la incheierea transplantului. La sfârșitul lunii a 3-a are loc modelarea.

Pentru a obține rezultate mai sănătoase, este esențial să fii în contact cu instituția în care se efectuează procedura în timpul procesului de recuperare.